Cold start problem - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Problems Forum Having Trouble? Post here

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 11-22-2007, 07:29 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
ihcfarm's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Cold start problem

My 04 F350 will start just fine if I plug in the heater if the temperature is below 40 degrees. If I donít plug it in, itís very hard to start and when it starts it sounds ruff till it warms up. If the temperature is above 40 degrees and I donít plug it in, it starts but still sounds ruff. Could it need to be reflashed?
ihcfarm is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 11-23-2007, 09:19 PM
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Temple City, CA
Posts: 49
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to gtdan01
Sounds like samething mine would do, after the most recent reflash it went away.
gtdan01 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome