I Have A Leak!! - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Problems Forum Having Trouble? Post here

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-22-2007, 07:48 AM
Member
 

Join Date: Oct 2007
Location: Peoria, AZ
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via Yahoo to dieselpowered
I Have A Leak!!

Seems that I have inherited a leak right behind the oil pan...forgive me, I do not know what it is called.

Anyhow, I seem to remember people speaking of leaks on their 6.0's any thoughts?

The area I am speaking of seems to mate up to the tranny.

Thanks in advance!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 11-22-2007, 07:52 AM
lifetime member
 

Join Date: Aug 2006
Location: jacksonville, florida
Posts: 1,642
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
does it actually drip. could be assembly lube, black and gooey and no drip.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 11-22-2007, 07:55 AM
Member
 

Join Date: Oct 2007
Location: Peoria, AZ
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via Yahoo to dieselpowered
Appreciate the response.

Actually it does not continuously drip...I have only noticed two drops on the driveway, after looking at it, it appeared that it was collecting enough again to drip?

This is the first time it has happened...I wiped it away and will check it again after driving.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 11-22-2007, 08:01 AM
lifetime member
 

Join Date: Aug 2006
Location: jacksonville, florida
Posts: 1,642
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
check to make sure. i am not doubting you, but i have read on here somewhere that it sometimes looks like oil leak but is not.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 11-22-2007, 01:31 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Sep 2006
Posts: 104
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
i just had a leak similar to this. at first i thought the rear main might be leaking, but it ended up being the ICP sensor. warranty fixed this problem.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 11:44 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors