Loss of power - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Problems Forum Having Trouble? Post here

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 04-14-2012, 05:15 PM Thread Starter
GulfcoastSD's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 74
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Loss of power

2007 6.0 F250 King Ranch bone stock. My buddy is dealing with a loss of power and rough running issue. Changed out fuel filters, and EGR valve and still having the issue. Getting P0266 Cylinder 2 injector circuit contribution/balance fault and P0404 with AutoEnginuity. Is this a bad injector

2002 F350 XLT 4x4 Crew Cab 7.3L (build date 11-01) - Goodyear Wrangler Duratrac 325/65/R18 mounted on KMC XD Monster 18x9 Wheels, 4 inch ProComp Lift w/ dual front shocks, Autometer Triple guage pillar pod with Autometer Sport Comp Pyro and boost gages, Autometer Ultra lite digital Trans temp gage, DP Tuner w/ in dash mounted ex switcher, AIS
Cosmetics[Ranch Hand F/R bumpers,2010 tailgate, in the works: 08-11 pwr F/T towing mirrors, 08-10 FX4 Door panels, back-up camera thumb:]
GulfcoastSD is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome