need help fast! - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Problems Forum Having Trouble? Post here

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-06-2012, 09:18 AM
Premium Member
 

Join Date: May 2010
Location: mooresville Nc
Posts: 355
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
need help fast!

ok guys i have a 2004 f250 6.0 diesel and my brake lights turn signals and hazzards dont work. checked fuses and #18 was blowen so i replaced it and everthing worked for 2 days now not working again. everything else works fine. please help asap! thanks!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 03-06-2012, 09:29 AM
Super Moderator

 

Join Date: Jul 2008
Location: Orangevale, CA
Posts: 12,117
Thanks: 28
Thanked 146 Times in 138 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Did the fuse blow again?
Have you checked....your flasher? ....your brake light switch on the pedal? ....the bulbs themselves? ....is there water in the taillight housings? ....the wiring harness under the back of the truck? Do you have a trailer plug in the back that could have water in it?

I'm throwing out stuff I would check.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 03-06-2012, 09:32 AM
Premium Member
 

Join Date: May 2010
Location: mooresville Nc
Posts: 355
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
yes it blew again but bulbs are all good. no water in anything. but have not changed the flasher or the brake light switch....and what wiring harness??? just dont know what to do first
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 03-06-2012, 10:21 AM
Premium Member
 

Join Date: Feb 2011
Location: Edmonton, Alberta Canada
Posts: 3,952
Thanks: 0
Thanked 33 Times in 31 Posts
Feedback Score: 1 reviews
It may be grounding somewhere due to loose wire rubbing on the frame or something. Good luck wiring issues can be hard to track down.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 03-07-2012, 06:29 PM
Premium Member
 

Join Date: May 2010
Location: mooresville Nc
Posts: 355
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Ok quick update. I replace the multifunction switch and it was good all day and now I just came out to go get some fuel and the shi* isn't working again. Any ideas guys. Need this fixed bad!!!!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 03-09-2012, 06:30 PM
Premium Member
 

Join Date: Jan 2012
Location: Gulf Coast
Posts: 5,201
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 1 reviews
check to see if your trailer wiring harness is chaffed....check your alternator also.....
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old 03-09-2012, 06:41 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Feb 2009
Location: Nacogdoches, TX
Posts: 11,079
Thanks: 0
Thanked 14 Times in 14 Posts
Feedback Score: 0 reviews
If it's blowing fuses, I usually look for a chaffed wire shorting the circuit.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 06:03 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors