Ideas anyone? - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Problems Forum Having Trouble? Post here

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-25-2011, 07:34 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Ideas anyone?

Need your thoughts please

--------------------------------------------------------------------------------

When coming to a complete stop in my truck I feel a "thunk" like something is slipping and than again when I accelerate. Is this a transmission issue, rear end issue or something else? Trans has no other slipping or any problems so I not sure if I can pinpoint the trans. Need some help please. Thanks '03 f250 6.0L.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 07-26-2011, 05:20 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Mar 2011
Location: wichita ks
Posts: 971
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Is this a new symptom? Ford has put out several TSBs that says a lot of these bumps, thumps and clangs are “ normal” . A lot of this has to do with lash and excess clearances in the drive train components. My 05 does the same thing.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 07-26-2011, 06:16 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Thanks for the response. It has been doing it for a while, just not sure when it started. I'm hoping it's not too serious. Was not sure if it was rear brakes or trans.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 07-26-2011, 06:38 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Jul 2011
Location: Long island, NY
Posts: 115
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
just bought my truck which appears to be the same truck as yours, and I have the same noise. a mechanic drove it today and asked about it. Let me know if you figure it out
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 07-27-2011, 03:35 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Silvesuper- I will definetly post if problem is found and same with you. It drives me up the wall!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 07:55 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors