injector problem again - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Problems Forum Having Trouble? Post here

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 05-03-2010, 04:42 PM Thread Starter Fanatic
Join Date: Jul 2007
Posts: 130
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
injector problem again

I just replaced #8 aboout a month ago and all was good when done. Today the truck started acting exactly like it did when it went out. I have a fuel pressure gauge and reads 60 psi. FICM checks good. I havent taken it in to dealer to diagnose yet but my question is has anyone had problems with putting injectors in and they comming loose in a short time? What did it feel l ike when it happened? I have thought about just opening it back up to see if this is the problem before i pay the $200 to the dealer to find problem. I get fuel same place i always have for a long time now. Is there a life span on these thinigs from new? I have 104k on the truck. What do you guys suggest. Money is pretty tight right now.

2011 f250 6.7
Straight piped
SCT x4 custum tuned
gtnit is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome