A/c and heat problems - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Powerstroke Interior Discussion This Section is for interior discussion

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-11-2013, 10:38 AM
Member
 

Join Date: Mar 2013
Posts: 72
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
A/c and heat problems

I only have defrost when I turn heat on no matter if it's set on floor it comes out only defrost and a/c don't work at all, what should I do to at least fix the heat for the winter?


Sent from AutoGuide.com Free App
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 11-16-2013, 06:23 AM
allergic to hot weather

 

Join Date: Nov 2007
Location: Anchor Point, AK
Posts: 1,208
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to 95and05 Send a message via MSN to 95and05
Just saw this... fixed yet?
Is the vacuum pump on the passenger side fender working?

Sent from AutoGuide.com Free App
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 11-16-2013, 09:23 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jan 2009
Location: congers NY
Posts: 954
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Could be as simple as a cracked vaccume line. Or just dissconnected, my truck was doing the same thing. Apparently it sets it self to defrost as a default setting

Sent from AutoGuide.com Free App
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 11-19-2013, 03:10 AM
Member
 

Join Date: Feb 2010
Location: lindenhurst
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Question Same issue

Hey guys having the same issue. Seems to just have happened ths morning. where is that vacuum pump? Anyone have a picture of it?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 11-26-2013, 02:52 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2009
Posts: 343
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
I have a similar problem. all my controls work except for the floor. When I put it on the floor it only blows out at the defroster. I guess Ill check some vacuum lines.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 08:47 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors