livewire problems - Ford Powerstroke Diesel Forum

6.0L Performance Parts Discussion What has or has not worked for you?

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 03-19-2008, 08:09 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
AvroAero's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Bolton
Posts: 786
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
livewire problems

My livewire always restarts itself when I plug it into the computer. I can get it to update the firmware, which I have but it just initializes and then restarts and does it again endlessly.


2004 Ford Excursion 6.0
-SCT livewire w/ innovative extreme tunes
-Banks monster exhaust
-Zoodad
-05 conversion w/ harley headlamps & HIDs
-Viper 5900 remotestart/alarm
-ARP studs
-EGR delete
-Defender roof rack with 600W of light
-whelen hideaway strobes
-Sound off Predator dual red-red
-Whelen 500 4 amber 2 blue
AvroAero is offline  
post #2 of 4 Old 03-19-2008, 08:16 PM
Compression Ignition Addict
 
Join Date: Nov 2007
Location: porterville, ca
Posts: 530
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
had a similar problem with my flashpac, solution for me was easy disable fire wall while down loading then restart and scan system
korterman1 is offline  
post #3 of 4 Old 03-19-2008, 08:39 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
AvroAero's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Bolton
Posts: 786
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
i tried restarting after installing the drivers as i hadnt yet but to no avail. And my firewall is always disabled. Also I'm running vista.


2004 Ford Excursion 6.0
-SCT livewire w/ innovative extreme tunes
-Banks monster exhaust
-Zoodad
-05 conversion w/ harley headlamps & HIDs
-Viper 5900 remotestart/alarm
-ARP studs
-EGR delete
-Defender roof rack with 600W of light
-whelen hideaway strobes
-Sound off Predator dual red-red
-Whelen 500 4 amber 2 blue
AvroAero is offline  
post #4 of 4 Old 03-20-2008, 08:36 AM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
AvroAero's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Bolton
Posts: 786
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
I tried it on a XP computer and it worked.


2004 Ford Excursion 6.0
-SCT livewire w/ innovative extreme tunes
-Banks monster exhaust
-Zoodad
-05 conversion w/ harley headlamps & HIDs
-Viper 5900 remotestart/alarm
-ARP studs
-EGR delete
-Defender roof rack with 600W of light
-whelen hideaway strobes
-Sound off Predator dual red-red
-Whelen 500 4 amber 2 blue
AvroAero is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome