Trans problems - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Performance Parts Discussion What has or has not worked for you?

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 11-17-2012, 11:21 PM Thread Starter
Join Date: Apr 2012
Posts: 44
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Trans problems

Running around on my tow tunes trans seems fine turn it up and throwing a p2703 and p0730? Seems to b defueling hard but it's like trans slipping? Anyone experienced this before?
Truck has studs Rcd cam, 190/100s, 68 Vgt, was rebuilt jasper trans about 15k ago

Sent from my iPhone using App
foxbud88 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome