SCT Livewire EGT problem...32 degrees??? - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Performance Parts Discussion What has or has not worked for you?

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 10-15-2010, 10:10 PM Thread Starter
Join Date: Oct 2007
Location: Covington, GA
Posts: 64
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
SCT Livewire EGT problem...32 degrees???

Just installed the Livewire and the EGT probe isn't functioning properly, it ALWAYS says 32 degrees. Anyone else have this problem and know how to fix it? 4000 miles of towing coming up in 4 days. Thanks.

2005 F250 Crew Cab Lariat
8" Fabtech 4 Link
40" Pro Comp's on 20's
Magnaflow exhaust
SCT Livewire
Coda is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome