What happened to my Insight - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Performance Parts Discussion What has or has not worked for you?

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-02-2010, 05:19 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2006
Posts: 164
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
What happened to my Insight

I have had the Edge Insight for a few months now.....

It has worked as it is supposed to during this time. Yesterday the insight would light up but the screen itself was faded black.....as it was working but the display was blank. I figured I would deal with it later.....this evening I walked by the truck only to see the insight still working. Normally it shuts off after the key is turned off and then waits a few seconds. I do not know what the deal with it is. I did use the SCT to put the truck back to stock and still the same thing. I then put the program in and it made no difference. I am going to call Edge tomorrow just wanted to see if any one has ran across this.

I also plugged the insight into my laptop......same deal just this time the color is red instead of the blueish green color.....
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 01-25-2011, 06:14 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Jan 2008
Location: Bradenton,Fl
Posts: 141
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by jayman69 View Post
I have had the Edge Insight for a few months now.....

It has worked as it is supposed to during this time. Yesterday the insight would light up but the screen itself was faded black.....as it was working but the display was blank. I figured I would deal with it later.....this evening I walked by the truck only to see the insight still working. Normally it shuts off after the key is turned off and then waits a few seconds. I do not know what the deal with it is. I did use the SCT to put the truck back to stock and still the same thing. I then put the program in and it made no difference. I am going to call Edge tomorrow just wanted to see if any one has ran across this.

I also plugged the insight into my laptop......same deal just this time the color is red instead of the blueish green color.....
I have the same problem with my insight recently where it will just be blank with no readings when I turn the truck on. When I turn it off, it stays on until I unplug it. It says I have the latest update on my computer. did you ever get an answer or a fix for why yours was doing this. Thanks.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 09:59 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors