Torque app latest update 1.8.38 - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Ford Excursion Discussion This forum is for topics relating to the excursion only.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 06-04-2014, 04:22 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Torque app latest update 1.8.38

So apparently when the latest Torque update was pushed last night, it broke lots of things. I am no longer getting EOT pids, load, etc. I tried removing and readding the pid list and no luck. I am also getting some strange connection error with the obd2 adapter now. Anybody else encounter this?

Sent from AutoGuide.com Free App
hpgkmc is offline  
post #2 of 4 Old 06-04-2014, 07:01 AM
Compression Ignition Addict
 
johnnybgood's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Miami, FL
Posts: 684
Thanks: 18
Thanked 49 Times in 48 Posts
Mentioned: 2 Post(s)
Quoted: 65 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Are these automatic updates to the app? If so, mine worked fine at 6:30 this morning. Same as always. Taking lunch in an hour, i'll see if it's any different then.

2005 Excursion Limited w/250K+ miles
-Turbo back exhaust -Harley Headlights & Grill
-OEM 20's -FICM Tuner -Torque Pro App
johnnybgood is offline  
post #3 of 4 Old 06-11-2014, 09:33 AM
Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Mine worked fine yesterday... I watch OET, ECT, FCIM Voltage, Batt Voltage, MPG, Trans Temp all without issues.

64' Galaxie 500 - 352/Cruise-o-Matic/9"
66' Mercury Monterey 390/C6/9"
74' Bronco - EFI 351/NP435/AtlasII - D60/D70 Full Hydro Steering - 43" TSL SXII on H1 Beadlocks
74' Bronco Ranger - EFI 358/NP435/NP205 D44/9" 450HP
86' F350 - 6.9idi/T-19 -2nd Tow Pig
95' F150 - 5.0/4R70W/BW1356 D50/8.8 Power-lok/Trak-loc 3/4 rear springs
00' Contour SVT 3L Torsen T-2 MSDS Race headers etc..
03' 6.0 4x4 Excursion - Sinister Coolant Filter / Sinister EGR Delete
08' Focus Coupe - the DD
KyleQ is offline  
post #4 of 4 Old 06-11-2014, 01:05 PM
Compression Ignition Addict
 
Vannnce's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Everett, WA/ Tulsa, OK
Posts: 893
Thanks: 14
Thanked 43 Times in 40 Posts
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 13 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
It'll update based on your phones settings i believe. My phone will only update when it is connected to my home wifi. Not sure how your guys are set up

But with that said, im keeping tabs on this thread to see what happens. OP, that sucks man hopefully it gets fixed

-Vance-
.2002 f350 Lariat 4" lift w/ 35's. Hydra w/PHP. Swamps 175/146 injectors. gauges. banks power elbow, 4" dp 5"out,RiffRaffs FRX ww, ccv, AIH delete riff raff boost port, '10 tailgate mod amongst a bunch of other goods
.B&W turnover/ companion to haul my 2001 Prowler 5'ver. Home away from home
I.B.E.W. Local 1002


Vannnce is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome