Accelerator Pedal Issue? - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Ford Excursion Discussion This forum is for topics relating to the excursion only.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 05-13-2013, 02:52 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
spettit379's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Accelerator Pedal Issue?

Hey guys. My 04 Excursion with a 6.0 has what I believe may be an accelerator pedal sensor issue. Lately I've been noticing that when I press the pedal down I'm getting a dead spot before it catches and accelerates. While it is doing this I'm getting gray smoke out the exhaust. Unfortunately I have the adjustable pedals. So before I plunk down $450 for a new one I wanted to run it past you guys to try and determine if this is my only issue. I read several posts from people with this issue but I have not seen any describing the smoke. Other than this issue it runs great. It's also stock, no mods, Motorcraft filters, Synthetic oil, Driven easy every day. No Check engine light either. Any help would be appreciated. Thanks
spettit379 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome