Speakers quit working - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Electronics Discussion TV's, Radios, everything electric and NON-Performance.

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-21-2013, 09:59 PM
Member
 

Join Date: Mar 2013
Location: Limestone Tn
Posts: 44
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Speakers quit working

I've looked everywhere for answers and havnt found any. I had a cheap dual after market radio in, worked perfect, I got a 7in Jenson flip out DVD/CD radio, put it in. Not sound out my speakers, none of them work, so I put in my other radio, and still no sound. What happened??

04 f250 crew cab

Sent from AutoGuide.com Free App
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 05-22-2013, 06:07 AM
Member
 

Join Date: Mar 2013
Location: Limestone Tn
Posts: 44
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
The radio works perfect. Just no sound coming out my speakers, is there a fuse or something just for them or what?

Sent from AutoGuide.com Free App
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 05-22-2013, 02:08 PM
Member
 

Join Date: Mar 2013
Location: Limestone Tn
Posts: 44
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
No ideas?

Sent from AutoGuide.com Free App
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 05-23-2013, 09:46 AM
Premium Member
 

Join Date: Jan 2012
Location: Fallon, Nv
Posts: 2,402
Thanks: 52
Thanked 9 Times in 8 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Our Jeep didn't like the aftermarket deck until I powered up the amps. Yes amps, as in one on each speaker. Being as I have an XLT, I don't know if it has factory amps or not. I didn't have an issue with the JVC deck, but I also used the plug in from Best Buy. It plugs into the factory harness, then you connect that pigtail to the deck pigtail.

Sent from my LG-VS700 using AutoGuide.Com Free App
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 05-28-2013, 01:11 PM
Member
 

Join Date: Aug 2011
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I've got same issue in my truck.......

with stock head unit. Everythings seems to work okay, except no sound. I checked all fused without luck. Out of ideas. I ordered a replacement head unit off of ebay to try to fix mine. I will let you know if I figure it out.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 02:13 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors