Radio help....please asap - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Electronics Discussion TV's, Radios, everything electric and NON-Performance.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 Old 08-24-2010, 07:05 PM Thread Starter
Firefighter Member
 
Shockley6.0's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Dunnellon, FL
Posts: 751
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Radio help....please asap

so i just installed a radio/dvd player. Well the faceplate stopped working and found out the ribon ripped...soo in the mean time till that comes in I went to plug the stock one in. Plugged it in and turned the truck on.....nothing. can hit eject cd and it will eject....nothing else. Turn my lights no and its lights come on and nothing else happens....any help would be nice. Thanks in advanced.
Shockley6.0 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 Old 08-24-2010, 07:08 PM
Premium Member
 
Bad Night's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Ohio
Posts: 2,426
Thanks: 4
Thanked 14 Times in 14 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 3 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
Sounds silly but did you plug all of the plugs and the antenna in ? If so , did you pop a fuse ?

07 F-250 Outlaw , Rough Country 6 inch lift , 37-13.5 R20 Nitto Mud Grapplers , MBRP 5" Exhaust , 08 Mirrors , S&B intake , 5% Tint sides and back , 35% windshield .


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Bad Night is offline  
post #3 of 8 Old 08-24-2010, 07:27 PM Thread Starter
Firefighter Member
 
Shockley6.0's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Dunnellon, FL
Posts: 751
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
their is only one factory plug....same one when I took it out....and all fuses look good....i'm completely stumped....
Shockley6.0 is offline  
post #4 of 8 Old 08-24-2010, 07:53 PM
Premium Member
 
Bad Night's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Ohio
Posts: 2,426
Thanks: 4
Thanked 14 Times in 14 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 3 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
Hmmmm , me too . Does the cigarette lighter work ?

07 F-250 Outlaw , Rough Country 6 inch lift , 37-13.5 R20 Nitto Mud Grapplers , MBRP 5" Exhaust , 08 Mirrors , S&B intake , 5% Tint sides and back , 35% windshield .


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Bad Night is offline  
post #5 of 8 Old 08-24-2010, 07:58 PM
Premium Member
 
Bad Night's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Ohio
Posts: 2,426
Thanks: 4
Thanked 14 Times in 14 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 3 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
I would say unplug it an look to see if any of the terminals got bent or shoved in . Also are you looking at or testing your fuses ? You cant always see a bad one .

07 F-250 Outlaw , Rough Country 6 inch lift , 37-13.5 R20 Nitto Mud Grapplers , MBRP 5" Exhaust , 08 Mirrors , S&B intake , 5% Tint sides and back , 35% windshield .


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Bad Night is offline  
post #6 of 8 Old 08-24-2010, 07:59 PM
Compression Ignition Addict
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,395
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
check to make sure antenna is fully seated

Early 99 F350-Sold
01 Excursion-Sold
98.5 Cummins-Sold
02 F250- Stock
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.




To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
My Hero
Goose is offline  
post #7 of 8 Old 08-24-2010, 08:20 PM Thread Starter
Firefighter Member
 
Shockley6.0's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Dunnellon, FL
Posts: 751
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
lighter plug works....looking at fuses...so I guess i'll get some new ones tomorrow to rule that out. atnea all the way in....thanks for all the help. Any input is useful and thanks again.
Shockley6.0 is offline  
post #8 of 8 Old 08-26-2010, 12:55 PM Thread Starter
Firefighter Member
 
Shockley6.0's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Dunnellon, FL
Posts: 751
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
just to update and let anyone know how to fix this.....got new fuses...andd nothing......started going fuse by fuse on the whole panel. #42....Delay Accessory...thats the one that lets you radio turn on. Blown 15 mini fuse....works like a charm now. Hope this will help someone else out.
Shockley6.0 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome