Low beams not working, high beams working. - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Electronics Discussion TV's, Radios, everything electric and NON-Performance.

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 12-26-2009, 03:32 PM Thread Starter
Premium Member
T.R.P.'s Avatar
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,180
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Question Low beams not working, high beams working.

Just as the title says, my passenger low beam will not work but the high beam will. What is the issue? I did replace the 19 dollar bulb.

If you don't drink Dos XX's, you need to start today.
2007 F-250 Lariat FX4
SCT w/ Matt's SRL
37" Toyos on 18's
75,000 HARD miles and absolutely no problems. What's the deal Bill?

T.R.P. is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome