Installed a new motor and now having issues with transmission shifting - Ford Powerstroke Diesel Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 06-29-2012, 03:12 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Installed a new motor and now having issues with transmission shifting

I have a 04 f250 witch I had to install a new motor due turbo failure. After install the trans shifts fine under normal driveing but when I get into it, it down shifts but does not produce an power. It builds RPMs but does not **** until about 3400 RPMs. Had the computer flashed and nothing changed. What can I do!!! Help


Sent from my Autoguide iPhone app
Mfincher64 is offline  
post #2 of 2 Old 11-04-2012, 07:11 PM
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Question

I'm having the exact same problem pretty much, only I haven't had my truck flashed, and my issue is it won't go over 60mph. So basically I was wondering if you found a solution to the problem, could you PM with what it was?
Silver Bullet F-250 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome