Transmission Problems - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-24-2009, 11:21 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Sep 2008
Posts: 555
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
Transmission Problems

so i have SCT x3 with canned tunes(soon to be innovative tuned) and i returned it to stock the other day to get the strategy for innovative, and ive been driving my truck around on stock for a couple of days and it still shifts like its in a tune, sometime shifts hard and clunks and what not..

but also my transmission temp gauge all the up and it says check gauge, and my tow light is blinking on the shifter..but my autometer transmission temp says its just fine?

is this clunking/supposed high temp/blinking tow light have to do with a transmission going bad?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 10-24-2009, 12:05 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2008
Location: Crane/Evansville, IN
Posts: 7,847
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 1 reviews
Im pretty sure it does. I think you have a leak somewhere or something.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 10-24-2009, 12:08 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Sep 2008
Posts: 555
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
what do you mean as far as leak?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 10-24-2009, 12:13 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2008
Location: Crane/Evansville, IN
Posts: 7,847
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 1 reviews
Is there any fluid hitting the ground? I dont own a 6.0 but my buddies truck everytime his trans went out that tow light flashed and all that it seemed.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 10-24-2009, 12:19 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Sep 2008
Posts: 555
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
no dripping fluid at all, it goes through all of the gears fine most of the time..just sometimes its clunking..the tow light is always flashing, i just figured it was a bad temp sensor in the Trans
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 02:51 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors