HELP PLEASE!!!!!! - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-25-2009, 02:19 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Feb 2009
Location: Fairfield, MT
Posts: 589
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
HELP PLEASE!!!!!!

To stat off got a new fuel pump filters and injector replaced that was bad. So when im driving down the road and hit a hill it will start blowing out black smoke and then after a few seconds the turbo will shutter and will keep doing this till i let off or floor it. When I floor it it runs just fine like nothing is wrong. From a dead stop taking off it runs like its fine. For a while though it didnt take off good from a dead start acted low on power then that quit and hasnt done it again.I'm confused on where to go from here. I cleaned egr valve to just to see if that was it and didnt do a thing. Sometime it does it worse then others also. I just want to see if anyone had this happen to them and what it was before i get bent over at the ford dealership first.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 05-25-2009, 02:32 PM
Tennessee Powerstrokes

 

Join Date: Mar 2009
Location: Lebanon TN
Posts: 2,830
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Welcome to the ORG!. I don't have an answer for your troubles, but here is a for you. Someone will have the answer you need!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 05-25-2009, 04:45 PM
Powerstroke Techie

 

Join Date: Jun 2008
Location: Brampton, Ontario, Canada
Posts: 2,584
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
What kind of vehicle are we talking about here? (Year, make, and mileage) What are your EBP_A, MAP and BARO readings at key-on/engine-off? Any DTCs?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 05-26-2009, 10:34 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Feb 2009
Location: Fairfield, MT
Posts: 589
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
its a 03 6.0 with 108000 on it. I havnt taken it in to see if what codes would be pulled if any because I just found out last time I changed my fuel filter on the motor I broke the plastic post that the filter goes over and was told that could be my problem. Does that sound right to you?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 06:27 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors