loosing water 04 6.0 - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 03-31-2009, 08:58 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
loosing water 04 6.0

Checked presure in radiator 5# after running for half an hour and no bubbles in radiator so don't think it's head gasket but yet it spits out water from cap from time to time. Allready had EGR cooler replaced twice valve ounce and 2 injectors 3 weeks ago. 143k on truck. Thinking about trading in on 6.4. Could it be a cooler for a third time again?
softailcity is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome