04' 6.0, fuel issue - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 02-02-2014, 05:25 PM Thread Starter
FHO
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
04' 6.0, fuel issue

I have an 04' 6.0. Just had #5 injector replaced about 1.5 weeks ago. Ran fine until yesterday. Was idling and went dead. Started right back up..ran 8-10 seconds with no miss.. Then died again. Will start every-time then do this. When it's running it's idles just fine. Thought it might be an oil level (pressure) issue, but it's fine. Also, both fuel filters are brand new. Any advice would appreciated.

Thanks


Sent from AutoGuide.com Free App
FHO is offline  
post #2 of 4 Old 02-02-2014, 05:27 PM Thread Starter
FHO
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Oh yeah...had the EGR deleted about 10,000 ago and new head studs put in. I use a 3015 SCT. I haven't gotten any codes either.


Sent from AutoGuide.com Free App
FHO is offline  
post #3 of 4 Old 04-01-2014, 02:51 PM
Member
 
breakinboats's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
hey man im having the same problem will start idle fine then its like you just turn off the key did you end up finding out what was wrong

Intake, Exhaust, Custom FICM, Custom SCT, EGR Delete, Zoodad, CTS

Theres no such thing as to much torque
breakinboats is offline  
post #4 of 4 Old 04-16-2014, 04:10 AM
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Hi. Mine did the same. Had to go all the way down to the fuel tank. The plastic ring over the iron net wich filters the fuel was just in million pieces. The pieces were just floating and blocking the fuel flow. So maybe there´s something blocking the fuel flow into the system. Mine had ;-)
dieselsrule is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome