missing when cold please help - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 05-23-2013, 11:17 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
travis03's Avatar
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
missing when cold please help

i have a 03 6.0l 6speed manual egr delete head studs sct tuner 5in exhaust so when the truck is below 180 degrees or so when i get into the turbo it wants to stall out or cut out pop then take off and lacks some power but once it get to operating temp it runs just fine not throwing any codes other than the egr code and a turbo ckt low but those were popping up long before this ever started anyone ever deal with this dont really want to take it to s shop unless some one knows a good shop in the longview wa area
travis03 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome