Autoenginuity not connecting - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-20-2013, 02:06 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Feb 2008
Location: El Cajon CA
Posts: 115
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Autoenginuity not connecting

just got my autoenginuity hooked it up once seemed to be ok now i try to hook it up a second time now it won't communicate with my truck can't believe spent that much money and it don't work . Tried different configs nothing works . When I plug it in all three lights are lite ready to burn truck
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 04-21-2013, 07:44 AM
Premium Member



 

Join Date: May 2010
Posts: 1,541
Thanks: 3
Thanked 14 Times in 11 Posts
Feedback Score: 1 reviews
Did you have the security dongle plugged in to a USB port.


Sent from AutoGuide.com Free App
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 04-22-2013, 12:34 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Feb 2008
Location: El Cajon CA
Posts: 115
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
What is that ? I do have the usb cord pluged in .
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 04-22-2013, 01:11 PM
Powerstroke.org Sponsor

 

Join Date: Apr 2010
Location: Defiance
Posts: 3,532
Thanks: 173
Thanked 43 Times in 43 Posts
Feedback Score: 1 reviews
The dongle is the little thumb drive that plugs into the USB port on your laptop. It's a security device.

Sent from AutoGuide.com Free App
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 04-23-2013, 06:09 AM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Feb 2008
Location: El Cajon CA
Posts: 115
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I don't have one of those . I was on the phone with them yesterday and a tech couldn't get me hooked up ether they are sending me a a new connector
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 04-25-2013, 09:00 AM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Feb 2008
Location: El Cajon CA
Posts: 115
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Got new connector have #4 Cylinder contrubution fault looks like I have a bad injector from DCP.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 11:14 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors