exhaust pressure sensor circuit A? - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 03-19-2013, 06:08 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
Join Date: Jan 2013
Posts: 492
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 10 Times in 10 Posts
Feedback Score: 0 reviews
exhaust pressure sensor circuit A?

I was driving to work today when the check engine light came on, when it did the turbo stoped spooling and the truck had no power at all. Idled normally and all which seems odd. I pulled the code and it says exactly whats in the title. Over this past summer i had the exhaust pressure sensor and the exhaust manifold replaced along with all new tube fittings. The work was on the driver side.of the motor. When i turned the code off the truck went back to normal, turbo spooled up and it ran like a champ. I guess what im asking is, is this somthing i should look into more or was it a fluke? I find it hard that the sensor has gone bad already. Anyone have any suggestions if this could be somthing else? The truck is an 04 f350 bone stock. No leaks or fluid loss either. Truck has 146xxx and climbing.
powerstroken00b is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome