P2285 & P0460 - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 02-23-2013, 09:27 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
P2285 & P0460

Need a little help diagnosing my situation here:

2003 F250 6.0L
Stock truck with now some 155,000 miles.
Truck runs fine but I have noticed at times a shaky or unstable idle.
CEL comes on and stays on after cold engine start and pops codes:
P2285 Injector control pressure sensor circuit low
P0460 Fuel level sensor a circuit

I have read all the posts about changing out the ICP sensor and Pigtail, just thinking maybe in this case since the truck runs pretty good and the issue happens after starting that maybe the fuel pump is bad?
JC_2003F250 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 Old 02-23-2013, 09:30 AM
Mod Newbie

dhanna6powerstroke's Avatar
Join Date: Feb 2008
Location: Bloomington, IN.
Posts: 13,111
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 6
Thanked 139 Times in 132 Posts
Feedback Score: 2 reviews
Sensor and pigtail. I'll bet if you unplug it, it will have oil in it.

dhanna6powerstroke is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome