2003 6.0 not charging - Ford Powerstroke Diesel Forum
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 12-29-2010, 05:13 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Dec 2010
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
2003 6.0 not charging

replaced batteries, alternator, cheked fuses, all good, checked the wires coming from the regulator on back of the alternator and the litegreen with with red stripe doesnt have 12 volts runnin thru it like the others, any help on what might be causing this would be GREATLY appreciated...i heard somethin about a cluster could not workin properly
BigLee is offline  

alternator , not charging

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome