Cold Start Vibration - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 11-27-2010, 07:29 PM Thread Starter Fanatic
Excurvelle's Avatar
Join Date: Feb 2010
Location: Siler City, NC
Posts: 120
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Cold Start Vibration

Stupid question here but my Excursion 6.0 starts right up when cold but I notice it is rough running until the oil pressure is normal for about a second or two, is this normal?
Excurvelle is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 Old 11-27-2010, 07:33 PM
Premium Member

7.34ever's Avatar
Join Date: Dec 2008
Location: Aberdeen, WA
Posts: 6,447
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 26
Thanked 50 Times in 42 Posts
Feedback Score: 9 reviews
normal with every 6.0 i've had experience with

12TH Man
Live in WA or OR??? Check out these links.
Cascade Coal Rollers
CCR Chat Thread
7.34ever is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome