HELP!!! - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 03-14-2010, 06:22 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
HELP!!!

I have a 04 6.0. lately the engine idles erratically at idle. when its in drive it either bogs down or trys to take off. i have to keep my foot on the brake pretty hard so i dont rear end the car in front of me. it does it when i'm driving except it trys to take off. the other day it died while i was sitting in traffic but cranked right back up. i took it to the dealership and said no error codes came back. anyoe have any idea what could be causing it to do this?
Alex_42389 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 03-14-2010, 06:27 PM
If it aint a CAT itsa DOG

 
dieseldan2005's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: North Branch, MN
Posts: 4,553
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Could be the injection control pressure sensor.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Diesel Dan
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

10,000 LAKES CHAPTER MEMBER


2003 F350 Crew cab long box, FX4, 6.0, torqshift, Lariat.
dieseldan2005 is offline  
post #3 of 4 Old 03-14-2010, 06:29 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
thats what i thought it was too but the sensor was brand new.
Alex_42389 is offline  
post #4 of 4 Old 03-14-2010, 06:40 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by dieseldan2005 View Post
Could be the injection control pressure sensor.
thats what i thought it was too but the sensor was brand new.
Alex_42389 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome